Blog

Latest Industry News

Bijlsma Auto’s, het beste autobedrijf van Nederland

SURHUISTERVEEN –

Autobedrijf Bijlsma uit Surhuisterveen is al vanaf 2008 het best scorende autobedrijf onder consumenten. Dat blijkt uit onderzoek van autobedrijf.tevreden.nl. Met de hoogste score in het tevredenheidsonderzoek is Henk Bijlsma zelfs uitgeroepen tot de beste autoverkoper van Nederland.

Autobedrijf Bijlsma biedt u een ruime keuze aan betrouwbare occasions. Door zeer kostendrukkend te opereren zijn de prijzen van de occasions laag. Mede door de scherpe prijzen blijft de klantenkring van het autobedrijf alsmaar groeien hierdoor.

Naast het occasion aanbod biedt Bijlsma ook ‘car cleaning’, een exclusieve poetsservice waarbij de klant gebruik kan maken van diverse pakketten om de auto te laten poetsen en schoonmaken. Daarnaast biedt het autobedrijf een bandenservice voor het laten vervangen en uitbalanceren van banden

Back to top